| ~~ÖZLEM YILMAZ FAN~~
 |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
Özlemimm Admin

| Konu: Röpörtajlar Paz Ağus. 17, 2008 3:34 pm | |
| TEMPO Dergisi Röpörtaji Erkeksi olmaktan hoşlanıyor, kız muhabbetini pek sevmiyor, düz duvara tırmanıyor, kendisi için, "Karakaşlı, kara gözlü bir şeyim, güzel değilim işte" diyor.
Kanal D'nin yeni dizisi "Zoraki Koca"da kasabalı kız Ayşe'si canlandıran Özlem Yılmaz, Tempo dergisinin bu haftaki sayısına konuştu.
Özlem Yılmaz, henüz 21 yaşında. Dizleri yara bere içinde, kolu futbol oynarken bir röveşata sırasında sakatlanmış, çekim için manikür yaptıralım dediğimizde, "Manikür mü, Ben mi" diyor, topuklu ayakkabıları, elbiseleri hatırımız için giyiyor. Aklı aslında Converse ayakkabılarıyla, kargo pantolonunda. Bir ara sahiden düz duvara da tırmandı! Sanırsınız bir oğlan çocuğuyla birliktesiniz. Ama sıra poz vermeye geldi mi, ondan güzel bakanı, ondan havalısı da yok. Güzel bir oyuncu görünce, "Acaba mankenlikten mi transfer" diye düşünmeye başlıyor herkes. Siz sadece ve sadece oyuncusunuz, öyle değil mi? Evet, ben oyunculuk eğitimi aldım ve ölene kadar da oyunculuktan başka bir şey yapmak istemiyorum. En büyük hayalim, Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvarı'na girmekti. Sınavlara Müşfik Kenter'le çalıştım ama o dönem babam vefat edince yarıda bıraktım, her şeyden vazgeçtim. Toparlandığımda, sınavı çoktan kaçırmıştım ve bir sene daha kaybetmemek için Müjdat Gezen Aktör Stüdyo'ya girdim. "Eğitimim bitmeden hiçbir şey yapmayacağım" diye kendimi şartlandırdım. Okul bitince de sırasıyla "Rüyalarda Buluşuruz", "Felek ne Demek", "Karagümrük Yanıyor" ve "Dicle" isimli dizilerde rol aldım Geçmişte yer aldığınız projeler hep kısa sürdü. Ama ‘Zoraki Koca’ şimdiden reyting birincisi oldu. Bu başarısının sırrı ne sizce? Reytinglerde birinciyiz diye çok fazla kaptırmak istemiyorum aslında. "Karamgümrük Yanıyor" da ilk üç hafta birinciydi. Hiçbir şey belli olmuyor. "Zoraki Koca"nın sevilmesinin en büyük nedeni, eski Türk filmleri tadındaki hikâyesi. Zengin, şımarık şehirli delikanlıyla kasabalı kızın aşkı ilgi çekti... Kasabanın yaban çiçeği Ayşe, erkeksi, sert bir kız. Benzer yönleriniz var mı? Evet, var. Ama ben Ömer'in yaptığı şımarıklıklara o kadar katlanmam. Gider hemen ailesine söylerim. Öldürürüm hatta! Ayşe pek hanım hanımcık, bense daha rahatım. En büyük ortak yanımız ise Fenerbahçeli olmak... Fenerbahçe fanatikliği mi var? Fenerbahçe benim için tutku. Ayşe'nin Fenerbahçeli olmasına biraz da sebep benim aslında. Senaryoya kattığım şeyler var. Önce Galatasaraylıydım ama doğru yolu bulup Fenerbahçeli oldum. İşlerin yoğunluğundan maçlara gidemiyorum ama kombine biletim var. Dizi ile ilgili forumlarda, herkes güzelliğinize övgüler yağdırıyor. Siz kendinizi güzel bulur musunuz? Kendimde çok kusur bulur, çoğu zaman aynaya bakıp kendime, 'Niye sen bugün bu kadar tipsizsin' derim. Öyle abartılacak bir güzelliğim olduğuna inanmıyorum. Klasik bir Türk kızıyım. Karakaşlı, kara gözlü bir şeyim işte...
Zor erkekleri severim Dizideki Ömer karakteri kendine aşırı güvenen, kasıntı bir zengin çocuğu... Gerçek hayatta böylelerine pas verir misiniz? Evet, hem de hemen... Belki ilk önce terslerim, ama içten içe de hoşuma gider. Ben hergele erkeklerden hoşlanırım. Zoru seviyorsunuz yani? Zor diye bir şey yok. Hiç kimse zor değil bence. Erkekler çok oyun oynuyor, o kadar. Bu konuda canınız yanmış galiba? Evet, yandı ama onun da başını yaktım. Dışarıda olup 'Evdeyim, uyuyorum' diyenler oluyor; başıma çok geldi, onlara dayanamıyorum. Beni üzmemek için bile yalan söylemesin. Ama ben söyler miyim, evet söylerim! (Kahkahalar!) Günlük hayatınızda neler yapar, nerelere gidersiniz? Ben Reina kızı değilim, gidersem de locada uyuyorum zaten. Rakı-balık-fasıl üçlüsünü severim. Daha çok kafeye gideyim, çayımı kahvemi içip arkadaşlarımla sohbet edeyim, bu daha güzel. Ailenizle ilişkiniz nasıl? Şu dönemde eve sadece uyumaya gidebiliyorum. Çalışıyor olmam annemin çok hoşuna gidiyor ama yorulduğum zamanlar benim için üzülüyor. İki tane de ağabeyim var. (O sırada ağabeylerinden biri telefon açıp, röportaj verirken dikkatli olmasını söylüyor.) İki erkekle büyüdüğümden, erkek gibi rahat yetiştim aslında. Ama ara sıra da karışırlar işte, biraz önceki gibi. |
|  | | Özlemimm Admin

| Konu: Geri: Röpörtajlar Paz Ağus. 17, 2008 3:34 pm | |
| Burak Özçivit - Özlem Yılmaz: 'Korkarak başladık, şimdi çok mutluyuz'
Kanal D'nin çok tutulan yazlık dizilerinden biri de 'Zoraki Koca' oldu. Yeşilçam yapımları tadındaki bu diziyi Türk filmlerinin unutulmaz aktörü, usta sinemacı Kartal Tibet yönetiyor. 'Zoraki Koca'nın genç başrol oyuncuları Burak Özçivit ve Özlem Yılmaz, yönetmen Kartal Tibet'le çalışacakları için başta çok ürktüklerini ama sonra rahatladıklarını söylüyorlar. Özlem, 'Tibet yönetiyorsa setten eve ağlayarak dönersin' diye gözünü korkuttuklarını itiraf ederken, Burak, 'Dedikleri gibi asabi olsa sette beni gebertmesi lazım. Çünkü daha çok acemiyim' diyor...
Kaynak: Haftasonu http://www.haftasonu.com.tr/roportaj/11060/ |
|  | | Özlemimm Admin

| Konu: Geri: Röpörtajlar Paz Ağus. 17, 2008 3:35 pm | |
| Milliyet Televizyon Eki Röportajı Haftanın Dizisi Zoraki Koca: Bir iddiayla başlayan aşk
Özlem Yılmaz Ben olsam tüfeği çekerdim
- Oyunculuk sevdası nerden geliyor? Çocuklugumdan beri sürekli tiyatrolara gidiyorum. Tiyatroyu çok sevdiğim için oyuncu olmaya karar verdim ve sinema eğitimi almak için Müşfik Kentederden özel ders almaya başladım. Kısa bir zaman sonra babamı kaybettiğim için derse ara vermek zorunda kaldım. Bir yıl sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezine girdim. 2006 yılında Müjdat Gezen Actor Studio bölümünden mezun oldum. Rüyalarda Buluşuruz, Felek Ne Demek, Karagümrük Yanıyor ve Dicle dizilerinde oynadım.
- Dizide yer almanız nasıl oldu? Müjdat Gezen Sanat Merkezinde Misak Toros benim hocamdı. Biz onunla sürekli yemeğe gideriz. Bir gün yine birlikte yemek yedik ve beni oradan dizinin yapım şirketine götürdü. Kapıdan girer girmez aaa işte Ayşe dediler. Ben ne oldugunu anlamadım ilk başta. Sonra projede yer almamı istediler. Teklife hayır diyemezdim.
- Başrol oynamak nasıl? bir kere çalışma açısından daha yogunum.haftanın bir günü çalışmıyoruz,o günümde kuaförde kaynak yaptırmakla geçiyor.çok izlenen bir dizi oldugu için insanlar bir anda beni tanımaya başladı.sokaga çıktıgım zaman aaa ayşe diyorlar.onu dışında her hangi farklı bir duygu yaşamıyorum.
Rol için yedi kilo aldım - Ayşe karakteriyle ilgili görüntünüzde değişiklik yaptınızmı? Karagümrük Yanıyor dizisinde oynarken benim saçlarımı kesmişlerdi. Ayşe için kaynak yaptırmak zorunda kaldım. Kaşlarım inceydi kalınlaştırdım. Ayrıca Ayşe rolü için 7 kilo aldım. Ayşe bir kasaba kızı oldugu için biraz dolgun bir vücüdu olması gerekirdi. Ben ise 48 kilo sıfır benden biriydim. O yüzden 7 kilo aldım. Şu anda 55 kiloyum. Kendimi patates gibi hissediyorum şu anda.
- Dizideki gibi bir evlilik başınıza gelse neler yapardınız? Ayşe gibi susmazdım heralde. Ailesine kesinlikle herşeyi açıklardım. Olay çıkarırıdım. Ömerin peşinden kocacım diye gezmek yerine alırdım elime tüfeği topuklarına sıkardım. Ben rizeli bir kız olarak bun yapardım kesinlikle.
- Bu evliliğin sonu nereye gidecek? Ayşe Ömere zaten aşık. Ömerde ayşeye ilgi duyuyor ama bunu kabullenmiyor. Erkekler bir kadına kendilerini kaptırmayı kabullenemezler. Ömerde bunu yaşıyor. İlerde aramızda mecburi yakınlaşmalar gerçege dönüşecek.
- Dizi her hafta birinci oluyor, bunu bekliyormuydunuz? Boşanacagım diye kimse evlenmez. Diğer projelere başlarkende bitecek diye başlamadım. Ama bu projenin izleyici tarafından sevileceginden emindim.
- Hiç kız arkadaşım olmadı. Öyle süslü püslü kıyafetler giyemem diye bir açıklamanız vardı. Neden? Dönem dönem kendimi kokoş hissettigim zamanlar oluyor ama genelde çok rahat giyinen biriyim. Elbise giymeyi sevmiyorum. Kargo pantolonlar giyerim. Eşofman ve tişört giyerim. Süslenip püslenip dışarı çıkayım derdinde hiç değilim. Annem bana çok kızar böyle dışarımı çıkılır der. Ama beni ilgilendirmiyor. İki dizide oynadım diye tarzımı değiştirmem. Çok arada içimden gelirse tabiki süslenirim ama genelde spor giyinirim.
ALINTI |
|  | | Özlemimm Admin

| Konu: Geri: Röpörtajlar Paz Ağus. 17, 2008 3:37 pm | |
| Milliyet Televizyon Eki Röportajı ++++++++++  ++++++++++  |
|  | | Admin Admin

| Konu: Geri: Röpörtajlar Paz Ağus. 17, 2008 3:36 pm | |
| |
|  | | Özlemimm Admin

| Konu: Geri: Röpörtajlar Paz Ağus. 17, 2008 3:38 pm | |
| Yuvayı dişi değil erkek kuş yapar
Başarılı oyuncu Özlem Yılmaz, “Yuvayı dişi değil, erkek kuş yapar” diyerek farklılığını gözler önüne serdi. Yılmaz aradığı erkeği bulsa hemen evleneceğini de söyledi
'Zoraki Koca', reytinglerde zirveye yerleşti. İlk büyük çıkışınızı bu diziyle yapmış oldunuz, şöhret nasıl bir duyguymuş?
Biraz korkuyorum röportajlardan, kameralardan... Ama olmuyor. İnsanlar beni iyice tanıdı. Benden beklentileri de oldukça yüksek şimdi. Bir sonraki projede yapacaklarım geleceğimi etkileyecek, bu da açıkçası ürkütüyor beni.
Kara kaş, kara göz; hemen sormak istiyorum, Doğulu musunuz?
Beni görenler çok merak ediyor, hayır size ilginç gelecek ama Rizeliyiz. Annem de Rizeli, babam da.
Saçlarınızın doğal rengi mi bu?
Saçlarım doğal. Her şeyim doğal. Orjinalim.
Kaç kardeşsiniz?
Üç kardeşiz, iki ağabeyim var.
Eyvah; karışanınız çok öyle değil mi?
Herkes öyle düşünüyor. Ama onlar da şöyle diyor; "Bu kız zaten erkek gibi. Buna bulaşan ne yapsın?" İçleri rahat o yüzden, bana fazla karışmıyorlar.
Yeni nesil kızlarda bu erkek gibi olmak hali çok fazla, sizce neden?
Benim erkek arkadaşlarım çok fazla. İki ağabeyle büyüdüm. Kuzenlerim falan hep erkektir. Sürekli erkekler arasındaydım. Böyle erkek gibi oldum.
Ailede başka sanatla ilgilenen var mı?
Büyük ağabeyim müzisyen. Konservatuar sınavına girip 1’inci çıktı ama babam göndermedi. Benim de oyuncu olmamı istemiyordu, sonradan onu kandırdım. İnatlaştım. Küçük olduğum için beni kırmadı. Bir de kızım. O yüzden çok şımarığım.
Babanızı nasıl ikna ettiniz?
Babama dedim ki, "Oyuncu olmazsam evde otururum. Hayatta başka bir şey olmam, hatta sokağa bile çıkmam". "Tamam" dedi ama göremedi, vefat etti. 2005'te kaybettik onu. Ben zaten Mimar Sinan Üniversitesi'ne hazırlanıyordum, Müşfik Kenter'le. Babamı kaybettikten sonra her şeyi bıraktım. Okula gitmedim, sınavı kaçırdım. Ondan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ne gittim.
Bugün yaşasaydı ve bu kadar beğenildiğinizi görseydi ne düşünürdü acaba?
Beni görüyor zaten, gurur duyuyordur. Çünkü kötü bir şey yapmıyorum. Bana bu işe girersen "Kendini kaybedersin, bak şöyle olursun, sonra böyle olursun" diyorlardı ama ailem yanımda evelallah hiçbir şey olmaz bana.
ERKEK EVİN REİSİDİR Sizin adınıza gençler fan clupleri kurmuş. Bu kadar çabuk benimsenmek hoşunuza gidiyor mu?
Evlenme teklifleri alıyorum hayranlarımdan. Çok tatlı hepsi. 16-19 yaş arası oluyorlar.
Kendinizi güzel buluyor musunuz?
Çok güzel değilim. Yani ahım şahım değilim. Çok fazla kara kaşlı kara gözlü kız var. Gezmeye çıkalım, 10 tane benden gösterebilirim size.
Buna mütavazılık diyelim mi?
Cidden öyle, benim sadece huyumda suyumda bulunmaz. Ahu Türkpençe de benim gibi. Yasemin Ergene'ye de benzetiyorlar. Aynı okuldaydık, bendan bir dönem önceydi. Hocalarımız bana, "Yasemin niye geldin?" diye soruyorlardı. "Yok hocam ben Özlem!" diyordum. Yasemin'in kız kardeşi rolünde oynamak isterim.
Evlilik konusunda ne düşünüyorsunuz?
Aradığım erkek şimdi karşıma çıksın, yarın evlenebilirim. Hem de çocuk da doğururum. Benden büyük yaşta olacak ama. En azından askerliğini yapmış olsun.
Muhtemelen yaptığınız evlilikte reis kim olur, siz mi yoksa kocanız mı?
Eşim ne derse odur. Ayak yıkamayı beceremem ama ekstra bir durum olur yıkarım. Onun dışında "Heeeeyt" yani. Erkek evin reisidir. Dişi kuş yapmıyor, direkt erkek yapıyor yuvayı.
KIZLAR BANA UYUZ OLURDU
Dizi izler misiniz?
Baştan sona izlediğim tek dizi 'Kara Melek'tir, onun dışında yok. Bana okuldakiler 'Kara Melek' lakabı takmıştı. Tip olarak benzemiyorum Sanem Çelik'e ama yaptığı komplolar bazen benimkine uyuyordu.
!!! Okul çıkışında kızlar beni dövmeye geliyorlardı. Kaşım oynuyormuş. "Çift başlıklı jilet gibi kaşlarını öyle oynatma" diyerek üzerime saldırıyorlardı. Uyuz oluyorlardı bana. Ama geldikleri gibi gidiyorlardı.
Nasıl yani?
Dayılanıyorlardı. Ama kız kavgaları çok komik oluyor. Erkek gibi döveceksen döv yani. Derslerini veriyordum tabii.
ONU UNUTMAYA NiYETiM YOK
İyi bir sevgili misiniz?
5 yıllık ilişkim vardı. İş yüzünden bitti.
Sizi kaybetmekten mi korktu?
Evet. Bu işe 2006'da başladım. Biz bu senenin Mart ayında ayrıldık. Her şeyi oyunculuğuma bağlıyordu. Tehdit ediyordu.
Nelere karışıyordu en çok?
En son, "Rol arkadaşlarınla öpüşemezsin, hatta yakınlaşamazsın" yasağını koymuştu. Bu işi çok seviyorum. Ölene kadar Allah sağlık verirse yapmayı düşünüyorum. Böyle bir tercihi bana sunması hiç hoşuma gitmedi, ayrıldım.
Onunla evlilik planı yapmış mıydınız?
Biz evlenecektik bu yıl. Annem onu çok seviyor. O yüzden ilk başlarda ayrılığımızı yadırgadı. Benim bunalıma girdiğimi görünce kabullendi. Mesela şu anda başka bir erkeğin ismini söylüyorum "Hayır, ne demek yani, olmaz" diye ani çıkışlar yapıyor. Ama 'Görkem' için bir şey diyemiyor.
İlk aşkınız o muydu?
Evet. 15 yaşında başladık çıkmaya. Onu unutmaya hiç niyetim yok.
Ayrıldıktan sonra hiç karşılaştınız mı?
Daha geçen gün maçtaydı, ben de maçtaydım. Şu anda konuşmuyoruz. Arkadaşlığı kestik.
Dizinin erkek başrol oyuncusu Burak Özçivit'e kızlar hayran, kadın başrol oyuncusu Özlem Yılmaz'a da erkekler... 'Zoraki Koca' isimli dizi henüz yayınlanmaya başlayalı birkaç hafta oldu ama daha ilk bölümden reyting sıralamasında en üste yerleşmeyi başardı. Bu başarısında senaryo ve oyuncu kadrosu kadar, usta yönetmen Kartal Tibet'in de payı büyük tabii... 21 yaşındaki Yılmaz, daha önce 'Dicle', 'Karagümrük Yanıyor', Rüyalarda buluşuruz' ve 'Felek Ne Demek' isimli dizilerde rol almış. 1,5 yıla tam 5 dizi sığdırmayı başarmış. Çevremde herkes ondan söz edince, röportaj yapmak kaçınılmaz olmuştu...
Kaynak: Bugün Gazetesi
http://www.bugun.com.tr/haberler/050807/p62325.asp |
|  | | Özlemimm Admin

| Konu: Geri: Röpörtajlar Paz Ağus. 17, 2008 3:39 pm | |
| Önemli Deil Duygushum  |
|  | | Özlemimm Admin

| Konu: Geri: Röpörtajlar Paz Ağus. 17, 2008 3:40 pm | |
| |
|  | | Özlemimm Admin

| Konu: Geri: Röpörtajlar Paz Ağus. 17, 2008 3:42 pm | |
| Kaynak : Sabah Gazetesihttp://www.sabah.com.tr/gny/haber,F778D0C4118244AFA3F257C18CE7E2D0.html  +  |
|  | | nur93

| Konu: Geri: Röpörtajlar Ptsi Ağus. 24, 2009 2:18 pm | |
| çok şeker  katılıyorum bnde tabancayı çeker topuğundann vururdum  |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|